Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 INA dala podršku Sea Star Festivalu – Glazba — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

22.06.2018.

Dobra festivalska energija

INA dala podršku Sea Star Festivalu

Četvrtak, 18. svibnja 2017.

Jak line up Sea Star Festivala 2017. od čak 70 izvođača svjetskoga glasa koji će od 25. do 28. svibnja nastupati na šest pozornica smještenih unutar turističkog kompleksa Stella Maris u Umagu pojačan je dokazano najboljim energetskim partnerom - Inom.

Sea Star festival 2017. prvo je hrvatsko izdanje EXIT-a, jednog od najcjenjenijih europskih festivala.

„Dobra festivalska energija se kreira odabirom savršene lokacije, atraktivnog programa i pravih strateških partnera što je u slučaju Sea Star festivala već sad očigledno dobitna kombinacija za uspjeh. INA je jedan od dugotrajnih simbola na ovim prostorima i već više od pola stoljeća nezaobilazna stanica na svakom putovanju, pa tako i prema hrvatskoj obali“, zahvalio je na podršci Sanjin Đukić, direktor Sea Star festivala. 

Umaški Sea Star festival u nekoliko mjeseci je postao najveća i najatraktivnija festivalska destinacija ove godine. Očekuje se da će umaškim Stella Marisom tijekom festivalskih dana dnevno prolaziti oko 25.000 ljudi. Nastupit će neka od najpoznatijih svjetskih i regionalnih glazbenih imena, počevši od Prodigyja, Fatboy Slima, Paula Kalkbrennera, Modestepa, Spillera, Penduluma pa do Dubioza Kolektiva, Umeka, Urban & 4, Elementala, Brkova, Pips, Chips & Videoclipsa i drugih više od 70 izvođača žanrovski raspoređenih od elektronike, rocka, punka, hipa hopa do reggaea i latina.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset