Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Fatboy Slim i Paul Kalkbrenner dolaze na Sea Star Festival – Glazba — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

20.05.2018.

Duh Exita dolazi u Hrvatsku

Fatboy Slim i Paul Kalkbrenner dolaze na Sea Star Festival

Četvrtak, 16. veljače 2017.

Festivalskom tsunamiju na kojem su sredinom prosinca uz EXIT pristigli The Prodigy, Dubioza Kolektiv i Urban & 4 sada se pridružuje novi, još veći val izvođača među kojima su Fatboy Slim i  Paul Kalkbrenner.

Dobitnik Grammyja, tri BRIT i čak 10 MTV nagrada, legendarni šoumen Fatboy Slim vraća se u Stella Maris poslije točno sedam godina od antologijskog nastupa koji se i danas prepričava. Na Sea Star Fatboy dolazi kao jedan od glavnih izvođača vodećih svjetskih festivala poput Glastonburyja, Tomorrowlanda i naravno Exita.

Headlinersku liniju proširit će lider njemačke i svjetske elektronske scene Paul Kalkbrenner, poznat po stadionskim spektaklima pred desetinama tisuća ljudi.Jedan od njegovih posljednjih nastupa ušao je u povijest, kada je u sklopu ceremonije obilježavanja 25 godina pada Berlinskog zida nastupio pred pola milijuna ljudi, čime je postavljen rekord koji će još dugo biti nedostižan i najvećim bendovima današnjice.

Poznati su i prvi potvrđeni izvođači iz grupe najtraženijih u regiji, a čine ih Elemental, Bad Copy, Brkovi, Artan Lili, Jonathan, High5 & Kukus, Kiša metaka, Krankšvester, Matter i Sassja.

Zbog ogromnog interesa, aktualne "poklon" cijene festivalskih ulaznica od 229 kn, što je 50% od finalnog iznosa, odnosno 749 kn za VIP Gold, vrijedit će najkasnije do 28. veljače, a prodaju se u sistemima Ticketshop.hr i Entrio.

Više informacija na službenoj stranici festivala. 

Dašak atmosfere koja vas čeka u Umagu pogledajte ovdje.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset