Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Detourevo lice se promijenilo – Glazba — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

22.05.2018.

Pogledajte novi spot "Tvoje lice se promijenilo"!

Detourevo lice se promijenilo

Ponedjeljak, 17. listopada 2016.

Singlom "Tvoje lice se promijenilo" Detour najavljuje četvrti album "detour10" koji će svoju koncertnu promociju doživjeti 19.11. u Velikom pogonu Tvornice kulture, u sklopu velikog slavljeničkog koncerta "DETOUR I GOSTI - 10 GODINA PUTOVANJA". Godinu u kojoj su poharali radijski eter s pjesmom "Zaljubila sam se" završit će na najbolji mogući način: novim singlom, novim albumom i velikim koncertom.

Pjesma "Tvoje lice se promjenilo" ostavila je trajni trag u eteru i predstavlja prvu autorsku uspješnicu skladatelja i tekstopisca grupe Nenada Borgudana, kojemu je pri pisanju teksta pomogla tadašnja pjevačica grupe Yammat Ivana Babić.


"Pjesma 'Tvoje lice se promijenilo' ne spada u pjesme s Detourovih diskografskih izdanja već datira iz 2004. dok je grupa djelovala pod imenom Yammat i izvorno se nalazi na Yammatovom albumu 'Plan B'. Napravili smo veliki zahvat u aranžmanu i zvuku pjesme pojačavši bazu puhačima, gudačima i perkusijama što je uz novi vokal naše Gine pružilo potpuno novo čitanje skladbe", objašnjava Nenad te nastavlja: "Radi se o albumu za koji smo odabrali deset skladbi koje zapravo čine presjek našeg rada i prvih triju albuma, među kojima su i neke koje nisu imale status singla. S novim osvježenim aranžmanima namjera nam je približiti pjesme onome što danas čini zvuk Detoura."

Ulaznice za koncert 19.11. u Tvornici kulture potražite po pretprodajnoj cijeni od 65 kn(na dan koncerta - 90 kn) na sljedećim PRODAJNIM MJESTIMA:

Aquarisu Music shopovi u Zagrebu: Varšavska 13 i Branimir centar
- Tvornica kulture - Šubićeva 2
- Eventimova prodajna mjesta u Hrvatskoj (popis je dostupan na:http://www.eventim.hr/hr/outlets/ )
- Online na www.eventim.hr!

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset