Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 SOUNDSETER: Calvin Harris objavit će album "Funk Wav Bounces Vol. 1" – Glazba — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

22.06.2018.

NOVA DOGAĐANJA U SVIJETU GLAZBE I FILMA

SOUNDSETER: Calvin Harris objavit će album "Funk Wav Bounces Vol. 1"

Četvrtak, 11. svibnja 2017.

Calvin Harris  će na samom kraju sljedećeg mjeseca objaviti novi album koji će se zvati "Funk Wav Bounces Vol. 1". 

U traileru albuma Calvin je otkrio da je surađivao s brojnim glazbenicima među kojima su se našle i Nicki Minaj i Katy Perry.

Stigao je novi trailer za film o bogovima koji očekujemo krajem godine.
Thor, kojeg i u ovom nastavku glumi Chris Hemsworth, zarobljen je i prisiljen boriti se u areni kako bi preživio. On se u areni, pored ostalih, bori i s kolegom Hulkom, kojeg glumi Mark Ruffalo.

Najdugovječniji festival nove glazbe, HaGeeF, ulazi u završnicu 21. sezone. Nakon objave natječaja i preslušavanja više od 150 pristiglih prijava žiri je odlučio da će u finalu, u četvrtak 11.svibnja, nastupiti Stonetribe iz Zadra, Lika Kolorado iz Zagreba, Sowas iz Varaždina,Playground Hustle iz Zagreba i Ogenj iz Koprivnice.

Sve ovo i mnoga druga događanja u svijetu glazbe, filma, televizije doznajte na Soundseteru svakim radnim danom u 10 i 30 na Soundsetu.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset