Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Odabrani najkreativniji selfie uradci s jutarnjom Franck Crema kavom – Fun — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

18.06.2018.

PROMO ČLANAK

Odabrani najkreativniji selfie uradci s jutarnjom Franck Crema kavom

Sponzorirani članak | Petak, 06. studenog 2015.

Soundset i Franck pozvali su naše slušatelje da naprave najkreativniji selfie s omiljenom jutarnjom Franck Crema kavom! Bilo da je kuhaju na klasičan način u džezvi ili samo prelijevenu vrućom vodom, tvoja Franck Crema je najbolje od turske kave. 

Objavi selfie na Franckovoj Facebook stranici sa svojom omiljenom Franck Cremom, hashtgaj #FranckCrema i #Soundset i osvoji Franck poklon paket! Franck Crema - Prava kava na moj način !!

Pravila natječaja

1. Od 07. do 13. studenoga 2015. Soundset nacionalna radijska grupa (Plavi, Kult, Brod, Požega, Trsat, Giardini, Centar) i Franck organiziraju i provode "Foto-selfie kreativni natječaj".

2. U "Selfie kreativnom natječaju" sudjeluje se na način da sudionik objavi fotografiju, tkz. selfie s omiljenom Franck kavom na Facebook stranici "Ciglica". Fotografija mora sadržavati oznake #FranckCrema i #Soundset te slika mora biti javno dostupna/vidljiva svma. (Da bi fotografija bila vidljiva svima, korisnik koji objavljuje fotografiju u postavkama privatnosti mora imati uključenu opciju "public ili javno").

3. U nagradnom natječaju pravo sudjelovanja imaju sve osobe koje su fanovi/pratitelji službene facebook stranice "Ciglica" ili osobe koje će to postati, svi državljani Republike Hrvatske s prebivalištem u RH.

4. Fotografije ne smiju sadržavati nikakve tekstualne natpise koji bi se mogli protumačiti kao uvredljivi, ne smiju prikazivate logo ili natpis drugog brenda ili industrije. Franck zadržava pravo procjene, a samim time i uklanjanje fotografija koje su protiv pravila natječaja.

5. Sudionici kreativnog natječaja objavljivanjem fotografije na FB stranici Ciglica jamče da su isključivi vlasnici fotografije te daju suglasnost za korištenje istih u promotivne svrhe.

6. Franck svaki dan od 09. do 13. studenoga nagrađuje jednu osobu Franck Crema poklon paketom. Prema izboru stručnog žirija, Franck ce izabrati najkreativniju fotografiju koja je u skladu s pravilima natječaja te će dobitnika kontaktirati putem Facebook poruke. Franck će poklon pakete poslati poštom u roku mjesec dana, počevši od 13. studenoga.

7. Sretno svima i neka uživanje u Franck Cremi započne!

Novost iz Francka

Za sve ljubitelje malih, ali bitnih stvari koje čine dan ljepšim, stiže novost iz Francka – Franck Crema iz linije Rituali. Posebnost Franck Creme krije se u tome što objedinjuje jednostavnost brze pripreme i bogatstvo okusa, mirisa i doživljaja prave mljevene kave.

Franck Cremu karakterizira bogata, kremasta pjena koja vaš ritual ispijanja kave čini još posebnijim. Uz finu pjenu i izrazito kremasti okus, svilenkastu teksturu Franck Creme čine note čokolade i kakaovca prirodno prisutne u probranim zrnima ove kave. Njena posebnost je nježni profil i pitkost koje ju čine idealnim pratiteljem kroz cijeli dan.

Riječ je o pravoj 100% mljevenoj, turskoj kavi koja se, zbog posebnog načina mljevenja može pripremiti u jednoj minuti prelijevanjem vrućom vodom ili pak na klasičan način u džezvi, a dostupna je i u pojedinačnim pakiranjima od 9 grama dovoljnim za jednu šalicu napitka. 

Dobitnici nagrada:

1.  Ivana Kuna

2.       Danijela Ale Ra Zagar

3.       Natalija Jurkovic

4.       Nikolina Mesarov

5.       Marijan Gačić

6.       Željko Karić

7.       Branka Kulaš

8.      Claudia Kovacic

9.       Zlatko Majurec

10.   Marija Mrva Merkaš

11.    Azra Imširović

12.    Paulina Babić

13.    Mihaela Dolački Jozić

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset